Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović NAJPOZNATIJA ZVIŽDAČICA DOLAZI U BANOVINU 'Bit će savjetnica za projekt registra gradske imovine'

NAJPOZNATIJA ZVIŽDAČICA DOLAZI U BANOVINU 'Bit će savjetnica za projekt registra gradske imovine'

'Pozvali smo je zbog stručnosti, a fascinirani smo hrabrošću'

Zviždačica Maja Đerek postat će savjetnica u Banovini. Potvrdio nam je to gradonačelnik Ivica Puljak.

- Maju Đerek imenovat ću savjetnicom za projekt izrade registra imovine grada Splita koju smo zatekli u prilično nesređenom stanju. Želimo uvesti reda i aktivirati svu imovinu u korist grada i građana - kazao nam je.

Đerek su, kaže nam, pozvali da  pomogne zbog stručnosti, ali i zato jer su fascinirani njenom hrabrošću i beskompromisnom borbom za javni interes 

- Takve osobe trebaju Splitu i cijeloj Hrvatskoj i želimo stati iza nje i pokazati da u ovom društvu postoji mjesto za stručne, hrabre i poštene ljude - dodao je.

 Zahvalio joj je što je pristala raditi za Split.

-  Želimo da upravljanje gradskom imovinom u Splitu bude primjer za cijelu Hrvatsku i da se napravi sustav po kojem se nikad u budućnosti gradska imovina neće moći davati po babi i stričevima - zaključio je Puljak.

Vaša reakcija na temu