Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAJVEĆI COWORKING PROSTOR U DALMACIJI 'Pokretanje scaleup Officea Split bio je pravi pogodak!'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NAJVEĆI COWORKING PROSTOR U DALMACIJI 'Pokretanje scaleup Officea Split bio je pravi pogodak!'

Prostire se na 800 kvadrata te obuhvaća preko 10 privatnih ureda, sobe za sastanke, prostor za održavanje evenata i mnoge druge pogodnosti

Početak 2023. donio nam je mnoge promjene poput uvođenja eura i ulaska u Schengen zonu. Više nemamo potrebe za konverzijom cijena i mičemo granice čime se sve više bližimo Europi. Razvojem lokalne startup scene te sve većim brojem digitalnih nomada u Hrvatskoj, Split je postao sve popularnija destinacija kako za njih tako i inozemne tvrtke koje otvaraju svoje podružnice upravo u 'najljepšem gradu na svijetu'. 

- Iza sebe ostavljamo jednu uspješnu godinu punu izazova, ali i poslovnih uspjeha, te s veseljem iščekujemo novu sezonu 2023. s mnogo planova o unaprjeđenju naše ponude. Zbog učestale potrebe za poslovnim prostorima i uredima u kojima će digitalni nomadi obavljati svoje djelatnosti, scaleup Office Split je bio pravi pogodak - rekao je Ivica Perić, voditelj tog projekta. 


Osim lokalnih i stranih tvrtki koje imaju svoje mjesto u scaleup Office prostorima, ovo je odlična opcija i za freelancere koji imaju mogućnost kupnje dnevne karte ('Daily Pass') po vrlo povoljnoj cijeni. 

Ovaj najveći coworking prostor na području Dalmacije prostire se na 800 kvadrata te obuhvaća preko 10 privatnih ureda, sobe za sastanke, prostor za održavanje evenata i mnoge druge pogodnosti. Iako tek nedavno otvoren, scaleup Office krajem listopada 2022. je proslavio otvorenje i drugog kata čime je dodatno proširio kapacitete te spremno očekujemo sve više stanara u svojim prostorima. 

- Važno je napomenuti i da u cijenu najma prostora ulaze i režije, čišćenje, brzi internet, povremeno korištenje sobe za sastanke te korištenje printera i skenera. Našim članovima posebno se sviđa i opcija phone bootha koja je idealna za vođenje privatnih razgovora. Također, našim stanarima je na raspolaganju i zajednička kuhinja gdje se uvijek nađu grickalice i slatkiši te je upravo kuhinja najčešće mjesto gdje se stanari druže i provode pauze - naveo je Perić. 


- Osim poslovnog dijela, radujemo se pomoći svojim stanarima oko bilo kakvih poteškoća, organizacije team buildinga ili preporuka na području Splita. Nešto čime se ponosimo je i ugodna atmosfera te ljubazan tim koji je uvijek na raspolaganju svima u scaleup Office uredima - dodao je.

U uredima se naglasak stavlja na remote obavljanju posla, što u današnje vrijeme sve više firmi dozvoljava.

- Cilj nam je da se ljudi i tvrtke iz raznih dijelova svijeta povežu, stoga marketing odrađujemo i izvan dijelova Hrvatske kako bismo osvijestili strane klijente da mogu obavljati posao kod nas uz fleksibilnu i jako ugodnu atmosferu - zaključio je Perić, a više detalja se može saznati na njihovoj web stranici.


Vaša reakcija na temu