Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAKON 14 MJESECI Postavljaju se kamere na najopasnijem splitskom raskrižju, kraj Kroma

NAKON 14 MJESECI Postavljaju se kamere na najopasnijem splitskom raskrižju, kraj Kroma

Očekuje se smanjenje broja prometnih nesreća na križanju ulica Domovinskog rata, Slobode i Hrvatske mornarice

Nakon 14 mjeseci postavljaju se kamere na jedno od najopasnijih splitskih raskrižja, ono ulica Domovinskog rata, Slobode i Hrvatske mornarice ili kraj Kroma, objavljeno je na Facebook stranici Kopilica Live. 

'Zajedno s ostalim gradskim inicijativama smo predlagali postavljanje kamera za brzinu i prolazak kroz crveno svjetlo prije više od godinu dana. Grad je odgovorio da uvodi 'pametni sustav' za nadzor prometa u cijelom gradu kroz godinu dana. 

Danas, nakon više od 14 (četrnaest) mjeseci, postavljaju kameru na jedno od tih križanja. Napokon. Najopasnije gradsko križanje će dobiti kameru za nadzor prometa i, vjerujemo, bitno smanjiti broj prometnih nesreća na njemu. Krenite dalje sad, i sa kamerama i sa slušanjem što vam vaši stanovnici govore', poručuju s Kopilice.

NAPOKON KAMERA NA KRIŽANJU DOMOVINSKOG RATA, SLOBODE I ULICE HRM Zajedno s ostalim gradskim inicijativama smo...

Objavljuje Kopilica LIVEPetak, 23. listopada 2020.
Vaša reakcija na temu