Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Živana Šušak Živković NAKON EKSPLOZIJE Muškarac je životno ugrožen, žena teže ozlijeđena

NAKON EKSPLOZIJE Muškarac je životno ugrožen, žena teže ozlijeđena

Zadobili su teške opekline

Dr. Dario Matić, voditelj dežurne kirurške službe u KBC Split izvijestio je o stanju ozlijeđenih u eksploziji plinske boce u centru grada.

'Zaprimljen je muškarac u dobi od 62 godine i žena od 30 godina. Oboje imaju teške tjelesne ozlijede, opekotine glave, vrata, lica i gornjih dišnih putova. Muškarac ima ozbiljne opekotine i na ekstremitetima i trupu, ukupno oko 35% površine tijela. Kod žene su blaže, ali isto ozbiljne opekotine', kazao je.

'Oboje su primarno zbrinuti na Križinama, na odjelu plastične kirurgije. Sada su stabilno, no i dalje ih pratimo. Nadamo se da će biti dobro, rano je išta reći, pogotovo u slučaju muškarca', dodao je.


Vaša reakcija na temu