Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAKON PRESUDE Otac mladića koji je jurcao Splitom: 'Brzina i specijalni efekti su dodani, ima američku opremu'

NAKON PRESUDE Otac mladića koji je jurcao Splitom: 'Brzina i specijalni efekti su dodani, ima američku opremu'

Bijesan je zbog tretmana medija prema njegovom sinu

Otac mladića A. P. koji je svojom jurnjavom ulicama Splita zgrozio javnost tvrdi da ne zna ništa ni o kakvoj presudi. Dodaje da mu sin nema ni odvjetnika. 

- Nismo ga angažirali jer smatramo da je najpoštenije ono što sud odluči - kazao je otac za 24 sata. 

Bijesan je zbog tretmana medija prema njegovu sinu.

- Zar je to što moja djeca rade najvažnija vijest u Hrvatskoj? Gledajte, to je sve ništa, to nije ništa istinito. To je zafrkancija. On i njegovi prijatelji imaju tu opremu za videomontaže, to su sve montirani videi, da ljudi više obraćaju pozornost. Ništa to nije realno, sve je montirano - ljuti se otac.

Novinari su ga pitali i što je onda sa snimkom divljanja po Splitu, na kojoj se jasno vidi brzinomjer i vrtoglave brzine koje je dosezao.

- Onoj jurnjavi su dodani brzina i specijalni efekti. Kažem vam, oni rade videospotove, bave se produkcijom i imaju specijalnu američku opremu za efekte. Recimo, ja sam sinoć gledao film u kojem su izvanzemaljci okupirali Zemlju. Zašto to niste objavili, da su nas okupirali izvanzemaljci? To je sve nerealno, ne možemo to uzeti kao dokazni materijal. Osim toga, ne možemo dokazati da je on vozio. Je li ga policija vidjela? Nije. Je li ga zaustavila? Nije - tvrdi ljutiti otac.

- Postoji sud i to je jedino čemu se može vjerovati. A sve ovo što se objavljuje utječe na omladinu. Sramotite njega i njegovu obitelj. Dovoljno je kažnjen što leži u zatvoru za prometni prekršaj. Ispod članaka u komentarima je sve puno prijetnji i govora mržnje. Zabrinuti smo za njega koji leži sam u zatvoru, bez da mu itko može doći u posjet. Ne može nikoga zvati ni na telefon, zabranjeno mu je. Jako je nekorektno od medija da prenose sudske informacije bez da je presuda uručena - govori mladićev otac.

Vaša reakcija na temu