Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Igor Drača NAKON SASTANKA U BANOVINI: KUD-u Jedinstvo pronađen prostor u Varošu

NAKON SASTANKA U BANOVINI: KUD-u Jedinstvo pronađen prostor u Varošu

Vitalni 101-godišnjak ipak neće ostati bez krova nad glavom

Za KUD Jedinstvo je, izgledno, pronađeno rješenje. 

Vitalni 101-godišnjak neće ostati bez krova nad glavom. Predsjednik Jedinstva Emin Sarajlić je bio na  sastanku u Banovini. Kako doznajemo, bit će smješteni tik uz prostor kotara Varoš. 

KUD 'Jedinstvo', podsjetimo, je tijekom listopada zaprimio drugostupanjsku presudu kojom privatni vlasnici prostora na Ujevićevoj poljani u kojem već desetljećima djeluju folkloraši, traže njihovu deložaciju. Nakon godina borbe, konačno su pronašli adekvatnu privremenu zamjenu, a u toku dana bit će poznati svi detalji. 

- Trebamo uskladiti termine s postojećim korisnicima tog prostora i riješiti još pravnih detalja, ali došli smo do jednog rješenja. Rekao bih da smo na pola puta jer će se do konačnog smještaja još pričekati. Zahvaljujem gradonačelniku i pročelniku što su reagirali. Moglo se i ranije, ali nikada nije kasno - kazao nam je Sarajlić.

Vaša reakcija na temu