Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nakon više od 50 godina kompletno zamijenjene vodovodne cijevi u Ulici Vojka Krstulovića u Splitu

Nakon više od 50 godina kompletno zamijenjene vodovodne cijevi u Ulici Vojka Krstulovića u Splitu

'Današnjim završetkom prve faze radova, odmah su započeli i radovi druge faze dok se završetak svih radova očekuje do kraja godine'

Završena je prva faza radova zamjene starih vodovodnih cijevi u Ulici Vojka Krstulovića u Splitu zbog čijih su pucanja i kvarova stanovnici tog područja često ostajali bez vode u nazad nekoliko godina, priopćili su iz Vodovoda i kanalizacije. 


- Završeni radovi prve faze dio su rekonstrukcije vodoopskrbnih cjevovoda na području grada Splita, odnosno rekonstrukcije i zamjene cijevi koje nisu mijenjane više od 50 godina. Zbog bolje organizacije prometne regulacije, radovi na navedenom području podijeljeni su u tri faze. Današnjim završetkom prve faze radova, odmah su započeli i radovi druge faze dok se završetak svih radova očekuje do kraja godine - rekli su iz Vodovoda i kanalizacije.


Vaša reakcija na temu