Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NANSI IVANIŠEVIĆ: Mislim da smo došli do točke u kojoj Split mora dat šansu i sebi

NANSI IVANIŠEVIĆ: Mislim da smo došli do točke u kojoj Split mora dat šansu i sebi

'Tužno je konstatirat da Vam u demokraciji netko kaže - platite pa ćemo Vam dat prostor ili naša anketa Vam ne daje šansu'

Nezavisna kandidatkinja za splitsku gradonačelnicu koju podržava Domovinski pokret, Nansi Ivanišević zahvalila  jeTV Jadranu na sinoćnjem pozivu na sučeljavanje i prozvala druge. 

- Tužno je konstatirat da Vam u demokraciji netko kaže - platite pa ćemo Vam dat prostor ili naša anketa Vam ne daje šansu ... Pitam tko su uopće oni?!, poručila je.

I molim građane Splita da dobro promisle, jer uistinu mislim da smo došli do točke u kojoj Split mora dat šansu i sebi,  svojim mladima prije svega, ali i ostatku Hrvatske. 

Split je grad koji je uvijek znao udrit šakom o stol i reći: dosta je bilo!!!

Zato dajte mi šansu kao neovisnoj kandidatkinji uz podršku Domovinskog pokreta (i ovdje ispravkica greške TVJadran)! 

Pomozite mi da pomognem svima nama!

Za Split u koji se vraća, za Split u kom se ostaje!!! Za naš najdraži grad na svitu!!!

Zaokružite 4 ilitiga onu koju dobro skrivaju i kojoj mediji - ne daju šansu!

Split s Nansi ima šansi!, zaključila je Ivanišević.


Vaša reakcija na temu