Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAPAD NA BAČVICAMA: Pritvoren Splićanin koji je Francuza ubo u prsa zbog 300 eura

NAPAD NA BAČVICAMA: Pritvoren Splićanin koji je Francuza ubo u prsa zbog 300 eura

Valentino J. nedavno je izašao iz zatvora. Odslužio je 10 mjeseci zbog napada na policajca

Splitska policija privela je 22-godišnjeg Splićanina osumnjičenog za pokušaj teškog ubojstva iz koristoljublja na Bačvicama. Valentino J. uhvaćen je prilikom krađe novčanika dvojice Francuza na plaži Bačvice. Kupali su se u moru kada su primijetili da im pretura po stvarima. Sustigli su ga i u naguravanju je 31-godišnji Francuz uboden u prsa.

Ispostavilo se da je Valentino potegao nož za svega 300 eura. Pobjegao je, no policija ga je pronašla i uhitila. Identificirali su ga po tetovažama.

Na ispitivanju u Državnom odvjetništvu branio se šutnjom. Nedavno je izašao iz zatvora, odslužio je kaznu od 10 mjeseci zbog napada na policajca. Prekršajno je kažnjavan zbog narušavanja javnog reda i mira, nasilja u obitelji i droge. Određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. Istraga se vodi za kazneno djelo razbojničke krađe.

 

Vaša reakcija na temu