Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Napadača s Bačvica sumnjiče za četverostruki pokušaj ubojstva

Napadača s Bačvica sumnjiče za četverostruki pokušaj ubojstva

Hrvoje Š. tvrdi da je bio pijan pa se ne sjeća najbolje događaja, ali kaže da nije htio ubiti

Splitska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim Hrvojem Š. koji je jučer rano ujutro na Bačvicama nožem izbo i porezao voditelja kluba, zaštitara, interventnog policajca i gosta iz Australije. Dogodilo se to nakon što su ga izbacili iz kluba zbog mokrenja po plesnom podiju. 

Policija Hrvoja Š. sumnjiči za četverostruki pokušaj ubojstva. Danas je ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu. Tvrdi da je bio pijan pa se ne sjeća najbolje događaja, ali kaže da nije htio nikoga ubiti. Smatra da je nepravedno izbačen iz kluba. 

Policija ga je uhvatila nakon incidenta na lokaciji u blizini kluba na Bačvicama. Hrvoju Š. polomljene su obje noge, no on kaže da sam se ozlijedio kada je pao preko zida dok je bježao policajcima. 

Riječ je inače o starom znancu policije i splitskih sudova. Prije četiri mjeseca izašao je iz zatvora u kojem je služio višegodišnju kaznu zbog dilanja. Propisana mu je i sigurnosna mjera liječenja ovisnosti budući da je ovisan od drogi od 1991. godine. Prema posljednjoj psihijatrijskog procjeni s kraja prošle godine 'zadovoljava'. 

Tijekom popodneva trebalo bi se odlučiti o pritvoru. 

Vaša reakcija na temu