Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Napadači iz Uzdolja pušteni na slobodu, jedan se uskoro ženi

Napadači iz Uzdolja pušteni na slobodu, jedan se uskoro ženi

Nek mu je sa srećom - poručio je odvjetnik mladoženje

Odlukom Općinskog suda u Šibeniku, svih 15 osumnjičenih za napad na Srbe u Uzdolju pušteni su na slobodu nakon što je protiv njih 4. prosinca Općinsko državno odvjetništvo podignulo optužnicu, potvrdila su nam dvojica odvjetnika osumnjičenih. Kako doznaje ŠibenikIN,  jedan od osumnjičenih napadača 14. prosinca se ženi, a vjenčanju će navodno prisustvovati još nekoliko osumnjičenih.

- Moj klijent danas će biti na slobodi. Sud je odbio prijedlog za produljenje istražnog zatvora što je jedina zakonita i legitimna odluka. Moj klijent se ženi 14. prosinca i ovo je bila ljudska odluka Općinskog suda u Šibeniku. Neka mu je sa srećom – poručio je Edvard Sušac, odvjetnik mladoženje. 

Općinsko državno odvjetništvo na odluku Općinskog suda može se žaliti, no to neće spriječiti izvršenje odluke. Dakle, usprkos eventualnoj žalbi, svih 15 osumnjičenih do suđenja će biti na slobodi, piše ŠibenikIN.

Iz istražnog zatvora danas izlazi njih 10, dok je ostalima već ranije istekao istražni zatvor, potvrdio je i Ringo Špaleta, također odvjetnik jednog od osumnjičenih. 

- Podignuta je optužnica i ne postoje više nikakve objektivne okolnosti zbog čega bi se osumnjičenicima produžio istražni zatvor. Svi se moraju jednom tjedno javljati u policiju u svom mjestu boravišta, a na odluku Općinskog suda u Šibeniku sada se može žaliti DORH - pojasnio je Špaleta za ŠibenikIN.

Vaša reakcija na temu