Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Napao ga sjekirom, razbio mu zid, posudu za cvijeće i prozor

Napao ga sjekirom, razbio mu zid, posudu za cvijeće i prozor

Incident se dogodio u Zrmanjskoj ulici

Zbog pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede, prijetnje i oštećenja tuđe stvari zadarski su policajci osumnjičili 47-godišnjaka i 49-godišnjaka.  Utvrdili su da je 47-godišnjak u utorak poslijepodne u Zrmanjskoj ulici sjekirom pokušao udariti 72-godišnjaka. Oštetio mu je ogradni zid i posudu za cvijeće, a potom je kamenom razbio prozor na kući, a 49-godišnjak je tom prilikom prijetio smrću 69-godišnjakinji.

- Uz kaznenu prijavu zbog teške tjelesne ozljede (pokušaj) i oštećenja tuđe stvari 47-godišnjak je jučer predan pritvorskom nadzorniku, dok je 49-godišnjak uz kaznenu prijavu zbog prijetnje također predan pritvorskom nadzorniku - poručili su iz zadarske policije.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako su tom prilikom dvoje 72-godišnjaka verbalno vrijeđali 72-godišnjaka i 69-godišnju ženu zbog čega je protiv istih podnesen optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira te im je izdana mjera opreza zabrane približavanja i uspostave kontakata.

Vaša reakcija na temu