Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Narodna knjižnica i čitaonica u Klisu proslavila treći rođendan!

Narodna knjižnica i čitaonica u Klisu proslavila treći rođendan!

Zadovoljni su do sada učinjenim, a najavljuju i brojna događanja i naslove i u buduće

Narodna knjižnica i čitaonica u Klisu danas je proslavila svoj treći rođendan. Proslava se održala u prostorijama Narodne knjižnice uz bogat program. Prikazan je promotivni kratki film o Narodnoj knjižnici i čitaonici u Klisu kojeg su samostalno snimile i režirale učenice Osnovne škole Petra Kružića. Uz to, uzvanici su imali prilike uživati u nastupu kliške ženske klape Besida. 

Nakon prvog dijela programa prisutnima  su se obratili načelnik Općine Klis Jakov Vetma te ravnateljica Lea Smodlaka koji su istaknuli zadovoljstvo dosadašnjim radom knjižnice i iznijeli planove za budućnost. U sklopu proslave rođendana napravljena je i izložba dječjih radova nastalih u okviru projekta knjižnice, koji je nosio naziv 'Putuj (s)mjesta'. 

Projekt se održavao kroz cijelu 2019. godinu gostovanjem putopisaca i održavanjem radionica na raznim lokacijama. Program je uživao i potporu Ministarstva kulture, a iz knjižnice poručuju da su zadovoljni svojim objavljenim edicijama i najavljuju puno novih događanja i naslova u budućem radu. 

Vaša reakcija na temu