Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAŠ NOGOMETAŠ U UKRAJINI 'Mi se ponašamo kao da je sve u redu, nitko iz kluba nije upozoravao da bismo mogli kući'

NAŠ NOGOMETAŠ U UKRAJINI 'Mi se ponašamo kao da je sve u redu, nitko iz kluba nije upozoravao da bismo mogli kući'

'Ne vlada neko čisto mišljenje u kojem smjeru će se situacija razviti', kaže Pešić

Ivan Pešić, bivši prvotimac Hajduka trenutačno igrač ukrajinskog kluba Vorskla Poltava opisao nam je kakva atmosfera vlada u zemlji nad kojom opasno zvecka oružje. Iako su na pripremama u Turskoj, govori nam, za sada se sve odvija po planu. Vraćaju se 19. veljače u Ukrajinu, a prvenstvo se nastavlja 27.

- Moram priznati da ne vlada neko čisto mišljenje da će ili 'sve biti u redu' ili da će zaista zaratiti. Mi se svi držimo plana, nitko iz kluba nije upozoravao da bismo možda mogli kući - kaže nam Pešić.

Kaže i da je pročitao poziv hrvatskog veleposlanstva da se jave hrvatski državljani.

- Nismo se javili, ali po povratku namjeravamo reda radi. Ako se nešto dogodi ili namjeravaju evakuirati da znaju da smo tu - govori nam.

Suigrači i članovi medicinskog osoblja čuju se svakodnevno s obitelji u Ukrajini i kažu da se ponašaju kao i obično, odlaze na posao, žive, izlaze...

- Kažu mi i da se po medijima puno piše, a da Europa uglavnom prenosi američke vijesti koje iz nekog razloga i pumpaju. Istina je da su vojnici raspoređeni na granici, ali ovdje je dojam i da se malo umjetno stvara naelektriziranija atmosfera nego što jest. Ali, opet, nitko ne može sa sigurnošću ništa reći - zaključio je naš nogometaš.

Vaša reakcija na temu