Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Naše sefove od 12.000 kuna kupuju privatne osobe i hoteli
GASTPro Piše: Dalmatinski portal

Naše sefove od 12.000 kuna kupuju privatne osobe i hoteli

Tvrtka Hora d.o.o. godinama dolazi na splitske sajmove

Zagrebačka tvrtka Hora d.o.o. predstavlja se na sajmu GASTPro. Sustavi zaključavanja, tehnička zaštita i građevina područja su djelovanja ove tvrtke koja je na tržištu već 23 godine, a već niz godina dolaze na splitske sajmove.

- Iz Splita uglavnom odlazimo s dobrim iskustvima - kaže nam Marko Radoš, prodajni predstavnik tvrtke koja poslovnicu ima samo u Zagrebu, pa kontakt s dalmatinskim tržištem održavaju i na ovaj način.

Pitali smo ga koliko košta najskuplji sef u njihovoj ponudi.

- Oko 12.000 kuna treba izdvojiti za najsigurniji sef. A kupuju ga najviše privatne osobe i hotelska poduzeća.

 Na kraju dodajmo da je ova firma s 10 zaposlenika generalni zastupnik tvrtki Colombo design (kvake, kupaonska galanterija i ručkice za namještaje), zatim Kaba Gege i Winkhaus (mehaničko zaključavanje) i Technomax (sefovi)

Vaša reakcija na temu