Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NASILJE KOJE LEDI KRV U ŽILAMA Brutalno izudarali čovjeka na ulici, nije potražio pomoć u bolnici

NASILJE KOJE LEDI KRV U ŽILAMA Brutalno izudarali čovjeka na ulici, nije potražio pomoć u bolnici

Policija istražuje slučaj, ne zna se identitet žrtve

Splitom i okolicom već neko vrijeme kruži snimka zastrašujućeg nasilja. Na njoj se vide dva rabijatna mladića kako brutalno premlaćuju nešto starijeg čovjeka. Sve se navodno odigralo u Solinu prije nekoliko mjeseci. 

Žrtva i napadači očito se dobro poznaju. Sve je počelo mirno. Dali su jedan drugome 'besu', a onda je nakon kraće rasprave počelo bjesomučno udaranje. Rukama, nogama, laktovima. 

Žrtva, kako se vidi, nije pružila otpor. Muškarac se u jednom trenutku srušio na pod, ali to napadače nije zaustavilo da ga nastave udarati i cipelariti. 

Policija također raspolaže ovom snimkom, uspjeli su identificirati jednog počinitelja, Solinjanina koji je trenutno nedostupan, no problem im je što je identitet žrtve nepoznat. Po svemu sudeći, napadnuti nije potražio pomoć u bolnici jer bi u tom slučaju liječnici odmah izvijestili policiju. 

Nastavljaju raditi na slučaju.

Vaša reakcija na temu