Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nasilni biciklist iz Kaštela završio u zatvoru

Nasilni biciklist iz Kaštela završio u zatvoru

Napravio je štetu veću od tri tisuća eura

Sudac istrage splitskog Županijskog suda Mile Rebić poslao je u istražni zatvor 27-godišnjeg Kaštelanina koji je jučer popodne divljački nasrnuo biciklom, rukama i nogama na terenac Nissan kojim je upravljala 58-godišnjakinja. 

Prišao je vozilu dok je žena zaustavljena čekala da se uključi u promet na glavnu cestu. Uz psovke i uvrede nasrnuo je na terenac, bacio bicikl na krov, udarao po staklima i limu, pokušao odvaliti retrovizor. Napravio je štetu veću od tri tisuća eura. Nakon ove agresivne epizode, odvezao se, ali je brzo uhićen i odveden psihijatru u bolnicu. Tamo, međutim, nije zadržan, nego ga je policija nakon kriminalističkog istraživanja prijavila za nasilničko ponašanje i oštećenje tuđe stvari te predala pritvorskom nadzorniku.

Kaštelanin tvrdi da je reagirao nakon što ga je vozačica udarila u prednji dio bicikla.

Pritvor mu je određen da ne ponovi djelo jer je već uvjetno osuđen za prijetnju, a jučerašnji ispad počinio je u roku kušnje. Usto, ima i niz evidentiranih prekršaja.

Vaša reakcija na temu