Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SJEDNICA SE NEĆE ODRŽATI Evo prvih reakcija Krstulovića Opare, Čikotića, Puljak i Škorića

SJEDNICA SE NEĆE ODRŽATI Evo prvih reakcija Krstulovića Opare, Čikotića, Puljak i Škorića

Kerum je rekao da njegovi vijećnici neće doći


10.45 - Evo i izjave Jakova Prkića.


10.29 - Pogledajte što o svemu kaže gradonačelnik Andro Krstulović Opara.


10.24 - Komentar Marijane Puljak.


10.21 - Evo izjave Ante Čikotića.


10.19 - Pogledajte što je rekao Petar Škorić.


9.53 - Nakon pauze Petar Škorić objavio da se današnja sjednika ipak neće održati. Nastavak je najavljen za 15 dana. 

9.21I vijećnici HDZ-a su izašli iz vijećnice kada su shvatili da bez Keruma nemaju većinu. Povukli su se dogovoriti između sebe što i kako dalje. Andro Krstulović Opara nije htio komentirati ovu situaciju, kao ni Petar Škorić u ime HDZ-a.

9.05 - HGS je uputio priopćenje u kojem navodi da neće sudjelovati na današnjoj sjednici. Kako su pojasnili, smeta im korištenje slogana 'Split je kurac'. 


RANIJE OBJAVLJENO:

Nakon tjedan dana sjednica Gradskog vijeća se nastavlja od 9 sati na Medicinskom fakultetu. 'Razlomljena' je, podsjetimo, na dva dijela zbog epidemioloških mjera. Na koncu je sve do u nedjelju navečer iza 20.30 sati bilo upitno i hoće li se nastaviti jer je u manje od tjedan dana koalicijski partner Željko Kerum 'probio' i odlučio uskratiti podršku HDZ-u. Izvan kontrole ga je izbacila nagrada Zlatni kurac i propitkivanje dugova radnicima hotela Marjan što je brutalnim uvredama 'platila' ekipa Provjerenog.

Kerum je vidio urotu protiv njega koju, sumnjao je, potiče gradonačelnik Andro Krstulović Opara. Stoga je naumio da se vijećnici HGS-a ne pojave na sjednici. U 'tvrdim' pregovorima u Rogoznici, Kerum je uvjeren u suprotno i na koncu je popustio, a za koju 'žrtvu' javnost još ne zna.

Danas je, zapravo, najvažnija točka dnevnog reda rebalans proračuna u kojem je i navedena potreba za kreditom 'do 100 milijuna kuna'. Hoće li ga Kerum zaista podržati? Na repertoaru je i izvješće gradonačelnika, nema sumnje da će biti burno i na toj točci.

Vaša reakcija na temu