Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NASTAVIO SA STARIM NAVIKAMA Brat Filipa Zavadlava drogirao se u zahodu automat kluba, pokupila ga policija

NASTAVIO SA STARIM NAVIKAMA Brat Filipa Zavadlava drogirao se u zahodu automat kluba, pokupila ga policija

Ostavio je špricu na podu

Stanislav Zavadlav, mlađi brat Filipa Zavadlava, nepravomoćno osuđenog na 40 godina zatvora zbog trostrukog ubojstva u Splitu, zaključao se jučer u zahod automat kluba u Ulici Domovinskog rata kako bi se drogirao. Iz automat kluba su nazvali policiju da intervenira.

Policija je uhitila Zavadlava koji je u zahodu ostavio špricu nakon što je ubrizgao heroin. Uručen mu je prekršajni nalog za drogiranje na javnom mjestu, odnosno, prekršaj članka 20. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te za prekršaj članka 45. Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga koji zabranjuje odlaganje ili ostavljanje uporabljenih igala i šprica na mjestima koja nisu posebno određena za te svrhe u skladu s propisima koji važe za postupanje s opasnim otpadom.

Jutros je priveden na Prekršajni sud zbog prekršaja iz članka 11. i članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Prvi se odnosi na skitnju. Policija je utvrdila da Stanislav više ne živi na prijavljenoj adresi na Lovretu, već spava u napuštenom vagonu na Kopilici. Nema sredstava za život, luta po ulicama i drogira se. Za drugi prekršaj je prijavljen jer je pod poprskao krvlju dok se drogirao pa je prestrašio djelatnicu koja je pozvala policiju. Za jedan i drugi prekršaj policija traži 45 dana zatvora. Nakon ispitivanja pušten je da se brani sa slobode. 

Stanislav Zavadlav godinama je u problemu s drogom. Državno odvjetništvo tereti Filipa Zavadlava da je pobio trojicu hicima iz kalašnjikova kako bi se osvetio za maltretiranja koja su proživjeli on i mlađi brat od osoba iz narko miljea. To je bila kvalifikacija za teško ubojstvo, no na koncu suđenja Zavadlav je osuđen za 'obično' trostruko ubojstvo bez elemenata osvete.

Vaša reakcija na temu