Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HGSS POTRAGA NA BIOKOVU Poljak koji je nestao u petak još nije pronađen

POTRAGA NA BIOKOVU Poljak koji je nestao u petak još nije pronađen

Pretražuje se strmi teren, između Bukovca i Sv. Ilije

HGSS je jutros nastavila potragu za Poljakom koji je nestao u petak popodne na Biokovu, na strmom predjelu između Bukovca i Sv. Ilije. Suzili su zonu potrage na sumnjivo područje i tu pretražuju teren. Ante Kukavica, pročelnik HGSS-a Makarska, kaže da su obišli dosta terena te ponovio kako se radi o teškom terenu.

- Trošimo puno resursa i ljudstva. Ljudi se umaraju, temperature su ogromne. Sad će malo kiša pasti, sve je klizavo, bit će peterostruko više opasnije - kazao je Kukavica.

U potrazi sudjeluje više stanica HGSS-a, a na terenu je stalno od 25 do 40 ljudi. Dio timova pretražuje staze i segmente, a ostali timovi imaju specijalističke zadatke te pretražuju litice i grebene Biokova.

Vaša reakcija na temu