Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Navijači Dinama oštetili Prometove autobuse koji su ih vozili od Dugopolja do Poljuda

Navijači Dinama oštetili Prometove autobuse koji su ih vozili od Dugopolja do Poljuda

Šteta je dvadesetak tisuća kuna

Navijači Dinama koji su jučer iz Dugopolja u policijskoj pratnji prevezeni do stadiona Poljud i natrag u Dugopolje oštetili su tri autobusa Prometa. 

Razbili su stakla, oštetili vrata na jednom autobusu i razbili nekoliko stropnih svjetiljki. Riječ je o autobusima iz 2003. godine koje Promet obično ustupi za pratnju gostujućih navijača. Šteta je iznosi između 15 i 20 tisuća kuna.

Dva autobusa su oštećena dok su navijači bili na putu za Poljud, a jedan u povratku. Osim toga, policiji su jučer prijavljena i manja oštećenja na tri automobila na području Imotskog, a tu je ukupna šteta procijenjena na 3000 kuna.

Vaša reakcija na temu