Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ne propustite Sajam poslodavaca u šibenskoj Industrijsko-obrtničkoj školi: Posjetitelje očekuju pokloni iznenađenja!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ne propustite Sajam poslodavaca u šibenskoj Industrijsko-obrtničkoj školi: Posjetitelje očekuju pokloni iznenađenja!

U programu su i zanimljivi paneli

Sajam poslodavaca u organizaciji Industrijsko-obrtničke škole Šibenik održat će se u petak, 21. listopada, od 9 do 14 sati. Cijeli događaj odvija se u sklopu EU projekta 'ARS MECHANICA za nove kompetencije', a idealna je prilika za sve maturante, nezaposlene osobe te one koji se žele prekvalificirati  da doznaju sve o mogućnostima zapošljavanja, ali i programima doškolovanja i prekvalifikacija koje se provode u sklopu Regionalnog centra kompetentnosti!

- Svim učenicima važno je znati što ih očekuje nakon redovnog školovanja i koje su im mogućnosti zapošljavanja na tržištu rada. Ovim sajmom, Industrijsko-obrtnička škola Šibenik, okupit će poslodavce iz područja triju županija, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske kako bi se učenici, kao i nezaposlene osobe, mogli upoznati s njima, njihovim radom i potrebama za radnom snagom te kako bi dobili informacije o programima doškolovanja i prekvalifikacija koje se provode u sklopu Regionalnog centra kompetentnosti – poručuju organizatori.

Osim što će svi posjetitelji imati priliku upoznati se s poslodavcima i ostaviti im svoj životopis, moći će i sudjelovati na zanimljivim panelima koji će krenuti nakon što župan šibensko-kninski Marko Jelić svečano proglasi Sajam poslodavaca otvorenim. 


ŠTO VAS SVE OČEKUJE NA SAJMU? 

09:00 – 14:00 PREDSTAVLJANJE POSLODAVACA

09:30 – 10:30 IZ SREDNJE U REDOVE PREDNJE – predstavnici iz Županije, Hrvatske obrtničke komore, poslodavci kao i maturanti održat će zanimljiv panel namijenjen maturantima u kojem će pokušati dočarati što ih očekuje nakon srednje škole, koje su im daljnje opcije i mogućnosti. 

11:30 – 12:30 NOVO ZNANJE DONOSI BLAGOSTANJE – Hrvatski zavod za zapošljavanje i Industrijsko-obrtnička škola Šibenik predstavit će programe prekvalifikacije koje nudi za nezaposlene osobe u sklopu Regionalnog centra kompetentnosti. 


Stoga, ako ste maturant, nezaposlena osoba, želite se prekvalificirati ili pokrenuti vlastiti posao, dođite na sajam i saznajte sve važne informacije iz prve ruke. Ali, to nije sve! Za sve posjetitelje pripremljeni su i pokloni iznenađenja, a glavna nagrada je poklon bon shopping centra u vrijednosti od 1000 kuna (132,72 €)!

Iskoristite priliku i odmah prijavite svoj dolazak na linku: https://forms.gle/dRiBaWJn8WDP59yt5!

Inače, cilj projekta 'ARS MECHANICA za nove kompetencije' je osnažiti kompetencije odgojno-obrazovnih djelatnika, učenika i odraslih polaznika Regionalnog centra kompetentnosti (RCK) u podsektoru strojarstva za Šibensko-kninsku, Splitsko-dalmatinsku i Dubrovačko-neretvansku županiju u skladu s potrebama tržišta rada regije, te uspostaviti suradnju s ustanovama za strukovno obrazovanje u RH i EU, Visokim učilištima i gospodarskim sektorom regije, ali i šire. Više informacija o projektu potražite na webu i Facebooku


Ukupna vrijednost projekta je 30.689.898,49 kuna, a projekt je sufinancirala Europska unija iz  Europskog socijalnog fonda i to u 100% iznosu. 

Vaša reakcija na temu