Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com NEDOSTATAK RADIOLOGA Dva umirovljenika pokrivat će potrebe Makarana

NEDOSTATAK RADIOLOGA Dva umirovljenika pokrivat će potrebe Makarana

Dobra vijest je da su tri liječnice od ljeta završile specijalizaciju

Nakon smrti liječnice Makarska je ostala bez radiologa, a potrebe stanovništva pokrivao je radiolog u mirovini koji je radio pola radnog vremena. Uskoro će drugu polovinu uz njega raditi i umirovljena radiologinja iz Imotskog. 

- Na mjestu liječnice koja je preminula radi umirovljenik na 4 sata. Prije 7 mjeseci je izabran radiolog za Makarsku koji je krenuo na specijalizaciju, a od ljeta su tri doktorice položile specijalistički ispit. One će početi raditi u Domu zdravlja pa će radiologinja iz Imotskog, koja ide u mirovinu, ostati na 4 sata raditi u Makarskoj. Situacija će se tako pokriti. Ne možemo reći da je dobro, ali je bolje nego je bilo - kazala je Diana Luetić, županijska pročelnica za zdravstvo i socijalnu skrb.

Vaša reakcija na temu