NEMA IZNENAĐENJA: Tvrtka Point dobila još dva posla

NEMA IZNENAĐENJA: Tvrtka Point dobila još dva posla

Njihova ponuda za izgradnju parkirališta na Kopilici bila je najpovoljnija

Firma Point radit će parkiralište za turističke autobuse na Kopilici. Oni su ponudili najmanju cijenu radova, 460.913,75 kuna s PDV-om. Osim toga, tvrtka koja je radila poznate rotore s obje strane Bračke, radit će i nogostup između ta dva kružna toka za iznos od 547.831,25 kuna, s PDV-om. Računajući rotore, za oko 1,1 milijun kuna firma Point će 'urediti' Bračku ulicu. 

Što se tiče parkirališta u Kopilici, javio se i Cestar, kažu, s lošijom ponudom. Uređenje parkirališta za (turističke) autobuse u Kopilici je, podsjetimo, izbačeno iz ponovljenog natječaja za autobusni kolodvor. Vrijednost radova za 48 parkirališnih mjesta je procijenjena na 370.000 kuna, bez PDV-a, odnosno oko 463.000 kuna s PDV-om. Point je tako ponudio manju od procijenjene vrijednosti.

Ukupna površina budućeg parkirališta iznosi cca 12.700 kvadrata. Građevinski radovi za tu cijenu se sastoje  od ugradnje nove kolničke konstrukcije na pripremljenu podlogu, uz zasijecanje postojećeg asfalta, te uklanjanja dijela postojećeg kolnika uz rub novog kolnika. Radovi se, stajalo je u opisu poziv, izvode na površini od oko 2.200 metara četvornih. Osim toga, treba postaviti vertikalnu i horizontalnu signalizaciju.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14