Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović NEMA MIRA Planuo automobil supruge policiji dobro poznatog Solinjanina

NEMA MIRA Planuo automobil supruge policiji dobro poznatog Solinjanina

Čeka se dolazak ekipe za očevid

Rano jutros planula je Škoda Fabia u Ulici don Lovre Katića u Solinu. Vozilo je okruženo policijskim trakama, tu su i policijski službenici u osiguranju, čeka se dolazak ekipe za očevid koja će utvrditi uzrok požara. 

Kako doznajemo, Škoda se nalazi u vlasništvu supruge Branka Dokića, policiji dobro poznatog Solinjanina, koji je, kao i brat Igor, često 'gostovao' na stranicama Crne kronike. 

Početkom 2020. nagodio se s tužilaštvom na tri godine zatvora za 100 grama kokaina, nakon čega je pušten iz pritvora. Bio je u zatvoru i zbog pljačke benzinske postaje, a svojedobno je s bratom pokušao izazvati pobunu u zatvoru na Bilicama.

Vaša reakcija na temu