Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot NEMA MIRA U CENTRU SPLITA 'Ne možemo spavati od pijanih turista, pogledajte što su napravili s vratima'

NEMA MIRA U CENTRU SPLITA 'Ne možemo spavati od pijanih turista, pogledajte što su napravili s vratima'

Disko radi svaku večer, a štetu trpe stanari

Redakciji Dalmatinskog portala javili su se ogorčeni stanari uže gradske jezgre. Već duže imaju problema s pijanim turistima koji se nakon provoda u diskoteci, koja radi svaki dan od travnja pa do listopada, iživljavaju na njihovoj imovini.

Poslali su nam snimak nedavnog vandalizma. Tri momka i jedna djevojka upeli su se iščupati vrata. I dok nisu uspjeli u naumu, nisu odustali. Bio je to pravi izazov.

Šteta iznosi 4500 kuna, a podmirit će je suvlasnici kuće.

Stanari nam kažu kako su ovakve stvari njihova svakodnevica. Pokušali su ukazati na problem odgovarajućim službama, no pomaka nema.

'Tu se skupi 200, 300 mladih, buka je nesnosna, ne može se od njih spavati. I onda rade štetu, pogledajte što su napravili s vratima', žale se stanari.

Vaša reakcija na temu