Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NEMA VIŠE GUBLJENJA Na Sirobuji postavljene table s nazivima ulica i kućnim brojevima

NEMA VIŠE GUBLJENJA Na Sirobuji postavljene table s nazivima ulica i kućnim brojevima

Mnogima će život biti lakši

Na Sirobuji su postavljene putokazne table sa nazivom ulica i kućnim brojevima namijenjene određenim kvartovima koje je teže pronaći.

'Odlučili smo postaviti ove table radi lakšeg snalaženja pismonošama, poštanskoj dostavi, taksistima, turistima, raznosačima brze hrane...

Postoje objekti na adresi Put Sirobuje, a to je naziv ulice koja je GUP-om predviđena, ali još uvijek nije izgrađena, pa se u pojedine stambene objekte sa južne strane ulice ulazi iz Ulice kralja Stjepana Držislava (Državna cesta D8), a u objekte sa sjeverne strane ulice se ulazi iz Mandićeve ulice.

Također imamo slučaj Novigradske ulice koja nije izgrađena do kraja nego je na sredini prekinuta, pa se u istu sa istočne strane ulazi iz Markova puta, a sa zapadne strane iz Trenkove ulice. Također imamo više tzv. slijepih kvartova sa po nekoliko kuća koje je bilo malo teže pronaći. Ovime smo uvelike olakšali svima onima koji će iz bilo kojeg razloga dolaziti na određene adrese na Sirobuji', poručio je Ivica Grubišić Gire, čelnik gradskog kotara Sirobuja.

Vaša reakcija na temu