Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot NENAD PERIŠ: Matej je trenirao vaterpolo, ne dolazi u obzir da bi pao u rijeku

NENAD PERIŠ: Matej je trenirao vaterpolo, ne dolazi u obzir da bi pao u rijeku

'Jako je puno dezinformacija'

Nenad Periš, otac mladića iz Splita koji je na Staru godinu nestao u Beogradu gostovao je u RTL-u Danas. Tijekom dana stigao je u Beograd te kaže, samo je razgovarao s Matejevim prijateljima. S policijom još nije stigao, ali planira to učiniti, govori, večeras ili sutra ujutro.

Govori kako u tamošnju policiju apsolutno vjeruje te da ih treba pustiti da rade svoj posao. On se, navodi, remeti dezinformacijama pa traži da se sve informacije zatraže od tamošnje policije. 

Puno je, dodaje, dezinformacija, a je li ona o utvrđenoj lokaciji istinita, navodi, ne zna, a i da zna, ne bi ju samo tako dijelio.

Govori da je Matej kada su se čuli bio potpuno normalan, išao je na proslavu. 'Ništa mi nije ukazivalo za ovo što se dogodilo. Za mene je to šok i nešto što ne bi nikome želioš, dodaje. 

Otkrio je da je Matej trenirao vaterpolo te da ne dolazi u obzir da bi pao u rijeku.

'Matej je trenirao vatrepolo, bio je izrazito jak momak, sportaš, nepušač... Mislim da apsolutno to njegovo stanje i njegova kondijcija, znanje o plivanju i vještine, ne dolazi u obzir da bi pao u rijeku i da bi to bila okolnost koja može dovesti do tragičnog slučaja', rekao je Periš.

U Beogradu kaže, ostaje dok to bude potrebno. 'Vjerujte mi, ja i moja obitelj jako ispaštamo ovih dana. Nadam se da će sve biti dobro', zaključuje. 

Vaša reakcija na temu