Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović NEODGOVORNOST ILI NEBRIGA? Suverenisti bez maski u zatvorenom

NEODGOVORNOST ILI NEBRIGA? Suverenisti bez maski u zatvorenom

'Pranje ruku i distanca je dovoljna', kažu

Na sastanku Hrvatskih suverenista u hotelu Park gdje su se okupili simpatizeri i mediji, niti predsjednik Marijan Pavliček ni članovi stranke nisu nosili maske. S obzirom na to da se omikron rapidno širi i na tužnu činjenicu da je u splitskom KBC-u samo u protekla 24 sata preminulo 15 zaraženih, mediji su upitali Pavličeka za komentar nenošenja maski u zatvorenom.

Krenuo je odgovarati navodima da se radi o političkom stožeru, da covid potvrde nisu uspjele spriječiti širenje epidemije, o cijepljenju...

- Mislim da je velika većina ovdje preboljela koronavirus. Smatram i da je najbolja zaštita pranje ruku i distanca jer mjere nisu polučile rezultate - odgovorio je na inzistiranje o maskama.

Možda nisu polučile rezultat jer ih se brojni nisu ni pridržavali, u prvom redu političari na skupovima. A ovaj u hotelu Park je jedan u nizu.

Vaša reakcija na temu