Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NEPOVJERENJE PREMA PRAVNICI Park šuma Marjan angažirala odvjetnika zbog radnih sporova
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

NEPOVJERENJE PREMA PRAVNICI Park šuma Marjan angažirala odvjetnika zbog radnih sporova

Pejnović je otkrio da su neki u tijeku, a bit će ih još

Od konca listopada, otkako je Marko Pejnović preuzeo ravnanje Javnom ustanove za upravljanje park šumom Marjan na odvjetničke usluge se potrošilo nešto više od 2,270 eura. HGS-ov vijećnik Igor Stanišić je uz troškove zanimalo i zašto se angažira odvjetnik, ako je u park šumi zaposlena pravnica. 

- Troškovi odvjetničkih usluga  djelomično su nastali zbog angažmana istog odvjetničkog ureda prošle godine od strane tadašnjeg v.d. ravnatelja Stipe Mušure. Prema njegovoj službenoj izjavi angažirao je odvjetnika zbog nepovjerenja kojeg je imao prema voditeljici pravne službe Ani Perčić, i bilo je logično da isti odvjetnički ured nastavi s pravnim predmetima koje je započeo - obrazložio je jedan dio.

Otkrio je i da se priprema još pokretanja radnih sporova protiv zaposlenika. 

-  Zato bi angažiranje kolegice Perčić na navedenim predmetima dovelo do sukoba interesa - ustvrdio je.

U odgovoru je priložio i troškovnik, za devet stavki, koliko puta je angažiran.


Stanišić nije dobio odgovor na pitanje koliko se utrošilo u Mušurinom mandatu.

Vaša reakcija na temu