Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OŠTEĆENO 15 VOZILA Zbog opasnosti za sav promet zatvorena Pojišanska ulica!

OŠTEĆENO 15 VOZILA Zbog opasnosti za sav promet zatvorena Pojišanska ulica!

I u drugim je dijelovima Splita vjetar napravio probleme

Vjetar radi probleme i u Splitu, na Pojišanu se opasno nagnulo stablo i naslonilo na automobile. Policija je poslala obavijest:

- Zbog opasnosti od pada stabla za promet zatvorena Pojišanska ulica, od raskrižja s Osječkom do raskrižja s Ulicom slobode, a promet se preusmjerava.


Dobili smo fotografiju granja na cesti kraj Poljuda, ali problema ima i u drugim dijelovima Splita.

- Do ovog trenutka zabilježili smo oštećenja na oko 15 vozila, nastala uslijed pada stabala, grana i naleta ostalih predmeta. Obzirom da se, prema najavljenoj vremenskoj prognozi, krajem dana očekuju još jači udari vjetra, savjetujemo građanima da, ukoliko je moguće, vozila parkiraju na zaštićenim mjestima, kako bi izbjegli mogućnost oštećenja, budu oprezni prilikom sudjelovanja u prometu i prate vremensku prognozu, te da u slučaju jakog vjetra ne izlaze iz domova ukoliko ne moraju - poručili su iz PU splitsko-dalmatinske.


Vaša reakcija na temu