Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Nered pred splitskom školom zbog Pernara, novinarku pogodilo jaje

Nered pred splitskom školom zbog Pernara, novinarku pogodilo jaje

Reagirala policija, istražuju ima li elemenata prekršaja

Ivan Pernar mjesecima obilazi srednje škole gdje poziva učenike na natjecanja u plenkovima ili sklekovima, a najboljima nudi novac. Nakon škola po Zagrebu i Zadru, danas je došao u Split. Preko TikToka je pozvao pratitelje da mu kažu ispred koje škole žele da dođe, a odluka je na kraju pala na Prometnu školu. 

Najavio je dolazak u 13 sati, a pred zgradom škole u Teslinoj se okupio i popriličan broj učenika. Međutim, situacija je u jednom trenutku izmaknula kontroli pa je morala reagirati policija. Na teren su izašli nakon dojave građana. 

Pernara su zatekli na mjestu događaja, popričali su s njim i pustili ga. Iz splitske policije su nam kazali kako istražuju ima li u cijelom događaju elemenata prekršaja jer je novinarka jedne medijske kuće pogođena jajem u prsi. 

Vaša reakcija na temu