Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: JVP Sinj/Ferata.hr EVO ŠTO SE DOGODILO NA AERODROMU U SINJU 'Cessna je izgubila pogon nakon polijetanja, pilot ju je pokušao spustiti i zapeo krilom za stablo'

EVO ŠTO SE DOGODILO NA AERODROMU U SINJU 'Cessna je izgubila pogon nakon polijetanja, pilot ju je pokušao spustiti i zapeo krilom za stablo'

Aterirali su na omanju poljanu 200 metara od piste

Večeras je došlo do zrakoplovne nesreće na aerodromu u Sinju, a mi smo kontaktirali Aeroklub Split, vlasnika Cessne koja je neplanirano završila na omanjoj livadi kraj piste.

'Motor aviona je izgubio snagu nakon polijetanja. Pilot ga je pokušao spustiti na pistu, ali je zapeo krilom za stablo. Sletio je na omanju livadu 200 metara od piste', kazao nam je Đani Zaninović iz Aerokluba Split.

U Cessni su bili državljani Slovenije i Srbije.

Zaninović kaže kako jedan nije ozlijeđen, a drugi ima lakše ozljede.

Vaša reakcija na temu