Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović NESREĆA KOD SOLINA Dijete završilo u bolnici zbog opeklina po tijelu, jedna osoba privedena

NESREĆA KOD SOLINA Dijete završilo u bolnici zbog opeklina po tijelu, jedna osoba privedena

Nesreća se dogodila na izletištu, prilikom roštiljanja

Oko 14 sati zaprimljena je informacija iz bolnice kako je liječnička pomoć pružena djetetu koje ima opekline po tijelu izazvane zapaljivom tekućinom. 

'Prema do sada prikupljenim informacijama u pomoćnom objektu (pušnici) na solinskom području, za paljenje vatre osoba je koristila zapaljivu tekućinu koja se nalazila u boci te je u jednom trenutku vatra zahvatila bocu, zbog čega osoba baca zapaljenu bocu s zapaljivom tekućinom u dvorište u kojemu se nalazilo dijete  te zadobiva opekline po tijelu. 

U prostorijama policije nalazi se osoba koja se dovodi u svezu s događajem te je nad njom u tijeku kriminalističko istraživanje. Na mjestu događaja obavlja se očevid', javili su iz policije.

Kako doznajemo, nesreća se dogodila na zakozjačkom izletištu Blaca. Teško je ozlijeđeno dijete mlađe od dvije godine dok je obiteljski prijatelj pokušavao paliti roštilj.

Vaša reakcija na temu