NESREĆA NA BAČVICAMA Zaninović: Toliko puta sam upozoravao Grad na problem, ali reakcije nema!

NESREĆA NA BAČVICAMA Zaninović: Toliko puta sam upozoravao Grad na problem, ali reakcije nema!

Predsjednik GK Bačvice prokomentirao je prometnu nesreću koja se prije dva dana dogodila u njegovom kvartu

Tomislav Zaninović, predsjednik Gradskog kotara Bačvice, komentirao je prometnu nesreću koja se prije dva dana dogodila ispred Osnovne škole Pojišan u njegovom kvartu. Vozilo je tijekom velikog odmora oborilo dijete koje je na sreću prošlo bez ozljeda.

- Hvala dragom Bogu da je dijete dobro, ali škola je tek počela! Nakon toliko mojih usmenih i pismenih reakcija i prije nove prometne regulacije o tome koliko je veliki problem prelaska ulice kod škole (pokraj fast fooda 'Popaj'), mjerodavne gradske službe nisu nikada reagirale! Sva moja upozorenje su pokušala osvijestiti problem i prijašnjih godina, dok je promet tom ulicom bio manji za tisuće vozila, no nažalost nije urodilo plodom! - napisao je Zaninović.

Naglašava kako je još veći šok za ovogodišnje prvašiće jer po novoj prometnoj regulaciju sada puno veći broj vozila i autobusa prolazi pokraj škole.

- Još jednom 'pohvale' gradskoj vlasti! Prestanite se igrati s našim životima i životima naših najmlađih! Vidimo se na prosvjedima! - zaključio je Zaninović.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(52851, "");
Pregledaj komentare