Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NESREĆA NA BRAČU: Za volanom BMW-a bila 22-godišnjakinja, na putu do helikoptera umro 24-godišnjak

NESREĆA NA BRAČU: Za volanom BMW-a bila 22-godišnjakinja, na putu do helikoptera umro 24-godišnjak

Vozačica je zadobila lakše ozljede, 28-godišnjak ima ozljede glave i frakturu prsne kosti

U prometnoj nesreći koja se jučer iza 5 sati ujutro dogodila na cesti Selca – Povlja, poginuo je 24-godišnjak iz Sumartina. Vozio se na stražnjem sjedalu BMW-a kabriolet, ispao je iz auta i zadobio fatalne ozljede. Preminuo je na putu do helikoptera.

Teške ozljede zadobio je 28-godišnjak, ima ozljede glave i frakturu prsne kosti, hospitaliziran je na Odjelu kirurškog šoka u KBC-u Split i prema posljednjim informacijama nije u životnoj opasnosti.

Utvrđeno je da je BMW-om upravljala vlasnica, 22-godišnjakinja iz Splita. U nesreći je zadobila lakše ozljede, ali je zadržana na promatranju na Odjelu neurokirurgije u splitskoj bolnici.

Kontrolu nad automobilom izgubila je u zavoju. Izletjela je van kolnika i udarila u stablo. BMW je završio na padini par metara ispod ceste.

Vaša reakcija na temu