Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP NESREĆA NA BRZOJ CESTI Automobil sletio s kolnika, prevrnuo se na krov

NESREĆA NA BRZOJ CESTI Automobil sletio s kolnika, prevrnuo se na krov

Upućene su sve žurne službe, ali je vozač prošao bez ozljeda

Nešto prije 22 sata policija je dobila dojavu o prometnoj nesreći na brzoj cesti Klis - Dugopolje. Došlo je do slijetanja osobnog vozila s kolnika, prevrnulo se na krov.

Kako doznajemo iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske, na teren su upućeni vatrogasci i vozilo Hitne pomoći. Međutim, nije bilo potrebe za intervencijom, vozač je prošao bez ozljeda. Nastala je materijalna šteta.

Policiji je također oko 22.15 sati stigla dojava o prometnoj nesreći na staroj kliškoj cesti - također o slijetanju vozila. Policijski službenici izišli su na teren, ali zasad nisu zatekli vozilo. 

Vaša reakcija na temu