Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NESREĆA NA TRAJEKTNOM PRISTANIŠTU Vozilo sletjelo u more, poginula žena

NESREĆA NA TRAJEKTNOM PRISTANIŠTU Vozilo sletjelo u more, poginula žena

Očevid još traje

Na trajektnom pristaništu Prapratno sinoć je vozilo sletjelo u more, a jedna je osoba poginula. Nesreća se dogodila oko 22.35 sati. 

U vozilu se nalazio vozač i troje putnika. Nakon slijetanja, iz vozila je uspio izići vozač i dvoje putnika, dok je jedna od putnica, 45-godišnjakinja, ostala u vozilu.

Njeno mrtvo tijelo su oko 2.25 sati izvukli ronioci Interventne jedinice policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

'Očevid ove prometne nesreće je započeo sinoć i još uvijek traje, te će nakon njegovog dovršetka biti poznato više detalja o ovom događaju', poručili su iz policije.

Vaša reakcija na temu