Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash NESTAŠICA VODE Vrgorčani će noćas biti žedni

NESTAŠICA VODE Vrgorčani će noćas biti žedni

U proteklih nekoliko sati je došlo do novog drastičnog pada dotoka podzemnim tokovima na izvorište Banja

Vrgoračko trgovačko društvo Komunalno obavještava korisnike u naseljima Prapatnice, Stilja, Kljenak i Duge Njive kako je očekivan prestanak opskrbe vodom tijekom noći. 

'U proteklih nekoliko sati je došlo do novog drastičnog pada dotoka vode podzemnim tokovima na izvorište Banja što onemogućuje kontinuirano zahvaćanje vode u periodima dužim od 20 minuta, a samim time i distribuciju do naselja za koje je potreban veći broj prepumpavanja vode i u kojima je vodoopskrbna mreža u najlošijem stanju. 

Zbog svega navedenog još jednom apeliramo na sve korisnike koji se opskrbljuju sa izvorišta Banja da racionaliziraju potrošnju vode i da istu koriste samo za osobne potrebe (kuhinja, wc …..), a da ne zalijevaju vrtove i travnjake kako bi se omogućila opskrba vode cijelom vodoopskrbnom području', poručuju iz Komunalnog.

Vaša reakcija na temu