Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NETOM PRIJE NESTANKA Matej je s prijateljicom iz Splita imao zadnji telefonski razgovor

NETOM PRIJE NESTANKA Matej je s prijateljicom iz Splita imao zadnji telefonski razgovor

Policija će je detaljno ispitati

Inspektori srpske policije s hrvatskim kolegama istražuju što je Matej Periš rekao sestri prijatelja iz Splita prije nestanka. On je naime u noći između 30. i 31. prosinca zadnji telefonski razgovor imao s prijateljicom u Splitu, a policija misli kako bi ona mogla razriješiti misterij ovog slučaja. S njom se čuo neposredno prije izlaska iz beogradskog kluba Gotik, nakon čega je nestao.

Nakon što su istražitelji iz Hrvatske objavili da će pomoći srpskim kolegama u istrazi i ujedno ponovno ispitati šestoricu Matejevih prijatelja s kojima je boravio u Beogradu, posebnu pažnju će obratiti na ispitivanje djevojke s kojom je Periš kobne večeri imao zadnji telefonski razgovor, a za koju se zna da je sestra njegovog prijatelja i da su veoma bliski, javlja Kurir.

- Pripadnici beogradskog MUP-a pregledali su listu poziva Mateja Periša i utvrdili da je zadnja na listi prijateljica iz Splita. Ona im nije otkrila detalje razgovora i naglasila je da ga je slabo čula od glazbe iz Gotika. Hrvatska policija će je detaljnije ispitati jer smatraju da bi im mogla barem približno razjasniti razlog zbog kojeg je Matej napustio klub - kaže izvor blizak istrazi.

Vaša reakcija na temu