Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NEUGODNO ISKUSTVO S CAMMEOM Splićanki dva taksija nisu došla, na kraju je 'ustopala' kamion da bi s djetetom na vrijeme stigla na autobus

NEUGODNO ISKUSTVO S CAMMEOM Splićanki dva taksija nisu došla, na kraju je 'ustopala' kamion da bi s djetetom na vrijeme stigla na autobus

Do sada je, kaže Vera Šerka, bila zadovoljna i cijenom i uslugom, ali nakon danas njihove usluge više neće koristiti

Neugodno iskustvo s Cammeo taksijem u petak je proživjela Splićanka Vera Šerka koja je od Marjana htjela doći do stadiona Poljud. Naime, njezino dijete je s vaterpolo klubom trebalo u 13.40 sati krenuti autobusom za Zagreb, a kako ona ne vozi i s obzirom na vrućine, za tu je kratku relaciju ipak pozvala taksi. Odlučila se za Cammeo jer se do danas s njima često vozila i bila je zadovoljna cijenom i uslugom, ali kaže da nakon današnjeg iskustva više sigurno neće biti korisnica njihovih usluga. 

- Nazvala sam ih oko 13 sati i dobila sam poruku da će vozilo biti ispred kuće za pet minuta. Spustile smo se i čekale 15-ak minuta, ali nitko nije došao. Ponovno sam zvala i rečeno mi je da je gužva i da će poslati drugo vozilo. Ponovno je došla poruka da će taksi biti u ulici za pet minuta, ali ni to vozilo nije došlo. Dok smo čekali, dijete je, naravno, postajalo sve nervoznije, prestrašilo se da neće stići na vrijeme na autobus, a s obzirom na vrućine nisam htjela ići pješice da se ne preznoji i onda tako mokro bude do Zagreba - priča Vera Šerka.

Razumije da je turistička sezona i da je gužva, ali joj je najviše zasmetalo to što joj nije rečeno da ne mogu poslati vozilo do nje, već su je 'ostavili na cjedilu'.

- Baš za vraga u to vrijeme nitko nije prošao ulicom, nisam imala koga pozvati. Susjedi većinom ne voze, a oni koji voze, nisu bili kući. Na kraju sam ipak uspjela zaustaviti neki kamion i vozač nas je prebacio do Poljuda. Čini se kako smo im mi domaći dobri samo zimi, onda nemamo nikakvih problema s njima, ali kada dođe sezona, odnos se, očito, bitno mijenja - razočarana je Vesna Šerka.

Komentar smo zatražili i od Cammea, a objavit ćemo kad nam odgovore. 

Vaša reakcija na temu