Foto: Screenshot NEUGODNO ISKUSTVO U MAKARSKOJ: Hrvatica iz Njemačke zanijemila kad je čula što liječnik govori njenoj kćeri

NEUGODNO ISKUSTVO U MAKARSKOJ: Hrvatica iz Njemačke zanijemila kad je čula što liječnik govori njenoj kćeri

Pregled je počeo dobro, sve do trenutka kad se djevojčica uplašila medicinske šprice za ispiranje uha

Željka Jelas Kraus iz njemačkog Reutlingena ostala je prestravljena kad je čula što je liječnik govorio njezinoj 9-godišnjoj kćerki Nikolini u ordinaciji u Makarskoj. Djevojčica je dobila upalu ušiju. Kad ju je počelo boljeti, majka je nazvala liječnika kojeg su joj preporučili u lokalnoj ljekarni i dogovorila termin. Pregled je počeo dobro, sve do trenutka kad se djevojčica uplašila medicinske šprice za ispiranje uha kojom joj je liječnik htio očistiti uho, piše portal Fenix magazin.

– Moja kćer je reagirala spontano, kad je vidjela tu medicinsku špricu prepala se i odmakla centimetar, dva. Nije joj prije objasnio što će raditi, ali to nema veze. Šokiralo me kad je obraćajući se djetetu počeo vikati 'ti si glupača, ti nisi normalna'. Rekao je kako ona može biti sretna što ju je on primio, a ne netko tko je mlad i neiskusan. Vikao je  '..ja se već 30 godina bavim ovim, ti mene zajebavaš, ti meni ne trebaš, ja sam jučer četiri operacije imao, 10 tisuća eura zaradio, što će meni taj pregled, da ti mene nerviraš tu'. Moje dijete je doživjelo šok, ali i ja s njom - ispričala je za Fenix magazin.

Željka je uspjela i snimiti video. Na video snimci se čuje što liječnik govori, ali on se ne vidi. No, kaže ona, to nije niti bitno koliko činjenica da se nije smio tako ponašati, niti jedan liječnik ne bi smio to sebi dopustiti. Tim više jer se ovdje radilo o malom djetetu.

Istupom u medije, kaže, samo želi da se takvo nešto ne događa i da niti jedno dijete ne proživi ono što je taj dan proživjela njezina kćer, piše Fenix magazin.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(50128, "");
Pregledaj komentare