Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot NEVIĐENA AGRESIJA U prepunom autobusu odvalio ga nogom u glavu: 'Dopašu raspali, sam si tia batina! Začepi!'

NEVIĐENA AGRESIJA U prepunom autobusu odvalio ga nogom u glavu: 'Dopašu raspali, sam si tia batina! Začepi!'

Napad istražuju policija i Prometova služba sigurnosti

U Prometovom autobusu na liniji kroz Kaštela zabilježen je novi incident. Društvenim mrežama kruži snimka brutalnog napada mladića na starijeg muškarca s kojim se najprije verbalno prepucavao, a potom ga snažno odvalio nogom u glavu. Nasrnuo je na njega neviđenom agresijom i nastavio ga udarati šakom po glavi. Sve se događalo u autobusu punom putnika. 

Prizori iznimne brutalnosti sve su šokirali. Žene su zavrištale, a nekoliko putnika je priskočilo prema napadaču. 

'Ej stani, dosta je. Prestani.'

Napadač se vratio na svoje mjesto i rekao napadnutom: 

'Dopašu raspali. Sam si tia batina. Aj začepi.'

Video traje nepunu minutu, a u prvom dijelu se čuje što je prethodilo napadu. 

'Šest puta sam mu reka', govori vidno uzrujani mladić koji stoji na nogama i raspravlja se sa svojom žrtvom i ženom koja ga pokušava smiriti. 

'Nije bolestan, nego mu treba batina', kazao mu je muškarac s kojim se zavadio. 

'Pa triba ti batina, dobro si reka…'

I onda je krenulo. 

Direktor Prometa Miroslav Delić kaže nam kako Služba sigurnosti istražuje slučaj, no da im nije bilo ništa prijavljeno, a vozač u zadnjem dijelu 18-metarskog autobusa nije zamijetio da se išta dogodilo. 

Brutalnim napadom bavi se i policija koja na okolnosti događaja provodi kriminalističko istraživanje.

Vaša reakcija na temu