Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Čitatelj NEVJEROJATNO Jutros su djeca kasnila u školu zbog jednog automobila

NEVJEROJATNO Jutros su djeca kasnila u školu zbog jednog automobila

Čak dva autobusa na istoj liniji nisu prometovala

Zbog automobila parkiranog na okretištu u Mutograsu, linija broj 30 jutros nije mogla krenuti prema Splitu. Autobus je propustio dva polaska iz Podstrane, u 6.45 i 6.55 sati.   

Zbog neodgovornog pojedinca jutros su školarci uzalud čekali autobus, a iz Prometa su se ispričali zbog kašnjenja. 

-Ispričavamo se svim putnicima zbog nastale situacije zbog koje im je uskraćena očekivana usluga. Nepropisno parkiranje već duže vrijeme ozbiljno narušava redovitost naših usluga, a vozačima dodatno stavlja teret na već dovoljno odgovoran posao. Naši vozači trebaju energiju i koncentraciju koju će usmjeriti sigurnoj i kvalitetnoj vožnji, a ne suočavanju s bezobzirnim kršiteljima prometnih propisa. Još jednom molimo sve vozače da poštuju pravila i ne ometaju funkcionalnost javnog prijevoza - poručio je Hrvoje Mlikota, glasnogovornik Prometa. 


Dodao je kako jutros nisu krenuli ključni polasci namijenjeni najmlađim korisnicima, za koje posebno povećavaju broj vožnji kako bi osigurali njihov siguran i pravovremen dolazak u školu. Nažalost, nađu se ovakvi neodgovorni vozači koji ignoriraju znakove zabrane i poremete red vožnje javnog gradskog prijevoznika. 

Na mjesto događaja pozvana je prometna policija koja bi trebala kazniti vozača, a o problemu je obaviještena i Općina Podstrana.

Vaša reakcija na temu