Foto: Joško Šupić NEVJEROJATNO Pješak skrivio prometnu i pobjegao s mjesta događaja, policija ga je našla s lakšim ozljedama

NEVJEROJATNO Pješak skrivio prometnu i pobjegao s mjesta događaja, policija ga je našla s lakšim ozljedama

Nesreća se dogodila oko 19.25 sati

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se oko 19.25 sati dogodila na Jadranskoj magistrali na predjelu Dupca u Župi dubrovačkoj lakše je ozlijeđen 57-godišnji pješak.

Utvrđeno je da se nesreća dogodila kada je pješak, koji je bio pod utjecajem alkohola (0.69 promila), počeo prelaziti cestu preko pješačkog prijelaza. Nije se uvjerio da to može sigurno izvesti, pa je na njega naletio automobil kojeg je vozio 60-godišnjak. 

- Uslijed udara, pješak je pao na kolnik, nakon čega je napustio mjesto događaja udaljivši se u nepoznatom pravcu. Ozlijeđeni pješak pronađen je oko 22.30 sati te je odveden na liječnički pregled gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede te je pušten kući - poručili su iz dubrovačke policije.

Dodali su kako će oba sudionika prometne nesreće biti prekršajno sankcionirani i to vozač automobila zbog vožnje neprilagođenom brzinom, a pješak zbog izazivanja prometne nesreće.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(58854, "");
Pregledaj komentare