Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nezavisne liste počinju polako osvajati Kaštela

Nezavisne liste počinju polako osvajati Kaštela

Jučer su održani izbori za mjesne odbore

U Kaštelima su jučer održani izbori za članove mjesnih odbora, a u Sućurcu i Kambelovcu su nezavisne liste osvojile više mandata od tradicionalno vladajućeg HDZ-a. 

U Sućurcu Nezavisna lista Josipa Bonacina i Nezavisna lista Tonća Pavelina zajedno dobile 5 mandata, s tim da je lista Josipa Bonacina dobila jednak broj mandata kao i HDZ (3), a NL Tonća Pavelina 2 mandata. Jedan mandat osvojila je lista HSP-DP-HDS 1. SDP nije osvojio ni jedno vijećničko mjesto.

 U Kaštel Kambelovcu u Vijeću će djelovati šest članova nezavisne liste Ante Garbatija i tri člana HDZ-a.

Šest članova budućeg Vijeća mjesnog odbora u Kaštel Gomilici bit će kandidati s HDZ-ovih lista te jedan SDP-ovac.

HDZ će činiti većinu u lukšićkom mjesnom odboru s pet članova, dok će u radu tog tijela s po dva člana participirati HSP i SDP.

Od sedam članova Vijeća u Kaštel Starom, njih petero će biti iz HDZ-a, a dvoje iz Mosta. Vijeća mjesnih odbora u Radunu, Novom i Rudinama u potpunosti će činiti članovi HDZ-a, a u Štafiliću šestorici članova HDZ-a oporba će biti jedan član HSP-a, piše Portal grada Kaštela

Na izbore je izašlo malo više od 8 posto birača.

Vaša reakcija na temu