Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Grad Split NIJE BEG CICIJA Posljednji dan u Banovini Krstulović Opara podijelit će novčani iznos za 20 djelatnika

NIJE BEG CICIJA Posljednji dan u Banovini Krstulović Opara podijelit će novčani iznos za 20 djelatnika

Nagrada za odanost

Posljednji dan u mandatu Andre Krstulovića Opare užurbano se uručuju rješenja o 'nagradi' u iznosu od oko 5000 kuna vrijednim djelatnicima po izboru gradonačelnika na odlasku. 

U srijedu je Krstulović Opara organizirao oproštajni susret s pročelnicima i pojedinim voditeljima odsjeka, poput Kristine Nuić Prke i Gorana Dlake i izabranim djelatnicima Ureda Grada te obznanio kako namjerava podijeliti novčane iznose. Za nagradu za 'odanost' izdvojit će se oko 100.000 kuna iz proračuna. 

Inače, pročelnici su imali pravo predložiti i nagraditi zaposlenike iz svog resora s od 10 do 30 posto iznosa plaće. Gradonačelnik je imao potrebu nagraditi 'svoje ljude', a hoće li uspjeti biti isplaćeni iznosi, očito ovisi o ažurnosti tiskanja rješenja u Odsjeku za ljudske resurse.

U Banovinu smo poslali upit o iznosima i temeljem čega su isplate, ali nismo dobili odgovor.

Vaša reakcija na temu