Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook NIJE JAHAO: Iz HRT-a su odgovorili da je njihov prezenter na kratko morao opkoračiti sfingu

NIJE JAHAO: Iz HRT-a su odgovorili da je njihov prezenter na kratko morao opkoračiti sfingu

Demantiraju da je sjedio na spomeniku, kako su nam kazali Splićani koji su svjedočili toj sceni

Hrvatska radio televizija nam je potvrdila kako je odrasli muškarac koji je fotografiran na sfingi djelatnik njihove produkcije. No, demantiraju da je sjedio na sfingi, kako su nam kazali Splićani koji su svjedočili toj sceni, već su drugim riječima opisali prizor koji možete vidjeti na fotografiji. 

- Kada je riječ o događaju koji navodite, u tom se trenutku radilo o namještanju kadra za potrebe snimanja najave s prezenterom, prezenter je na kratko morao opkoračiti sfingu jer drugačije nije mogao, te je odmah sišao s nje. Napominjemo kako Hrvatska radiotelevizija uvijek vodi računa o spomenicima kulture, te je tako bilo i u ovom slučaju - odgovorili su iz HRT-a. 

Naime, ovih se dana u Splitu snima film i serija o caru Dioklecijanu redatelja Božidara Domagoja Burića u produkciji HRT-a. Naveli su kako posjeduju sve potrebne dozvole za snimanje, te kako nisu tražili zatvaranje Peristila.

Vaša reakcija na temu