Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NIJE PARTIBREJKER 'Samo sam ih zamolio da prestanu svirati jer nemaju dozvolu, bilo im je simpatično'

NIJE PARTIBREJKER 'Samo sam ih zamolio da prestanu svirati jer nemaju dozvolu, bilo im je simpatično'

Puljak je pojasnio zašto je zaustavio pjesmu u Marmontovoj ulici

Gradonačelnik Ivica Puljak je nakon konstituirajuće sjednice odgovarao medijima na pitanje zašto je prekinuo pjesmu Portugalaca u Marmontovoj ulici, oko 23 sata.

Obrazložio je svoju reakciju i što je prethodilo 'partibrejku'.

- Šetao sam Marmontovom ulicom i sreo četiri policajca koje sam pitao što se događa u gradu. Rekli su mi da su razgovarali s jednim strancem i ispostavilo se da ima dozvolu za sviranje u Marmontovoj ulici, ispod ribarnice. Tužio se policajcima da ima dozvolu, a ne može svirati jer su ovi drugi tu bez odobrenja - krenuo je Puljak

Kao gradonačelnik je, kaže, samo pomogao policajcima.

- Morali smo reagirati, otišao sam dolje do Portugalaca i samo sam ih pristojno zamolio da prestanu svirati jer nemaju dozvolu. Bili su jako pristojni i korektni, kadu su shvatili da sam gradonačelnik bilo im je simpatično. Na kraju smo se slikali i uputio sam ih da dođu u gradsku upravu i zatraže dozvolu za sviranje i da mogu večeras nastupiti normalno - iznosio je.

Kaže i da je njima to bilo simpatično.

 - Meni je bilo žao što sam morao prekinuti, ali radi onog gospodina morao sam reagirati.

Moj je posao da kad uočim nešto što nije pravilno da reagiram. Slično kao kad uhvatiš studente u prepisivanju, ne mogu zatvoriti oči. Samo sam pomogao policajcima - obrazložio je Puljak.


Vaša reakcija na temu