Foto: Joško Šupić NIKADA SE OVO NIJE DOGODILO Cijeli tim Hitne pomoći završio na bolovanju zbog stresa

NIKADA SE OVO NIJE DOGODILO Cijeli tim Hitne pomoći završio na bolovanju zbog stresa

'U Radmilovićevoj ulici čuli su povike: 'Sve ću vas pobiti', priča ravnatelj Hitne u Splitu

Cijeli tim Hitne pomoći, koji je u subotu intervenirao nakon pucnjave u Radmilovićevoj ulici, završio je na bolovanju. Još iste večeri doktorica, medicinski tehničar i vozač zatražili su liječničku pomoć. Psihijatar ih je poslao na bolovanje osam dana zbog akutne reakcije na stres. 

'Trideset godina, koliko radim u Zavodu za Hitnu medicinu, 14 godina kao doktor u timu, a ostatak kao ravnatelj, nikada nismo imali ovakav slučaj da je cijeli tim zatražio liječničku pomoć i završio na bolovanju. Doživjeli su stres jer su prilikom intervencije u Radmilovićevoj ulici čuli povike: 'Sve ću vas pobiti.' Mislim da ih je i policija ispitala oko toga. Bilo je dosad slučajeva kada bi jedan od članova tima zbog fizičkog napada završio na bolovanju, ali ovako nešto nikada', kazao nam je Leo Luetić, ravnatelj Hitne pomoći u Splitu. 

Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske, kazala nam je kako su obavili razgovor s Luetićem te da im je potvrdio da je tim iz Radmilovićeve poslan na bolovanje. Prema onome što je policija dosad utvrdila, vikao nije Filip Zavadlav, osumnjičeni za trostruko ubojstvo u Varošu, a djelatnici Hitne nisu vidjeli osobu kojaje vikala. Po svemu sudeći, radi se o nekome drugome, vjerojatno osobi koja je bliska ubijenima. 

Dalmatinski portal je izvijestio o ovom događaju koji je izazvao veliku uznemirenost građana Radmilovićeve i susjednih ulica nedugo nakon što se Varošom prolomila rafalna pucnjava. Vladala je velika konfuzija, ubojica je viđen kako iz Varoša odlazi prema vrhu Plinarske, a koji tren kasnije snimljen je kako korača prema kući Jere Malvasije, kojeg je, sumnja se, također htio likvidirati. Nije se u tom trenutku znalo je li u pitanju više naoružanih osoba ili se radi o samo jednom počinitelju. 

U Radmilovićevoj je ubijen Marin Ožić Paić, ustrijeljen je s leđa, dok su par stotina metara dalje i koji minut ranije smaknuti Marin Boban i Jurica Torlak

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(57310, "");
Pregledaj komentare